Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا،  وحید قبادی‌دانا رییس سازمان بهزیستی کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالروز تاسیس سازمان بهزیستی گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در سازمان بهزیستی دنبال می‌شود موضوع شفافیت است. در همین ارتباط سامانه‌هایی شکل گرفته و در حال حاضر بیش از ۴۰ سامانه فعال است. اکثریت فعالیت‌های ما در قالب فعالیت الکترونیکی و از طریق سامانه‌ها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سامانه شفافیت ادامه داد: در سامانه شفافیت تمامی قراردادها و تفاهم ‌نامه‌ها با هر دستگاه و نهادی بارگذاری می‌شود. همچنین ذی‌حساب اجازه پرداخت ندارد مگر قرارداد در سامانه شفافیت منتشر شود تمامی املاک سامانه بهزیستی روی سامانه شفافیت مشخص شده است. همه مددجویان سازمان بهزیستی می‌توانند وارد این سامانه شوند و تمام خدماتی را که به آن‌ها ارئه می‌شود از سال ۹۲  تاکنون مشاهده کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در سامانه دانشجویی ۲۲ هزار دانشجوی تحت پوشش اطلاعات‌شان وارد شده و شهریه‌شان ترم به ترم پرداخت می‌شود. همچنین اگر سرپرست خانواده معلول شدید و خیلی شدید باشد و فرزند دانشجویی در این خانواده وجود داشته باشد تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار می‌گیرند. همچنین به ۳ هزار دانشجوی تحصیل کننده در مراکز غیردولتی کمک هزینه‌ای به عنوان تشویقی دریافت می‌کنند.

 قبادی دانا با اشاره به  مشکلات کسب مجوز برای شرکای بهزیستی گفت: با افتتاح سامانه سنترز همه خیرین و موسسات غیردولتی می توانند بدون حضور در دفاتر از طریق سامانه ثبت‌نام کرده و مجوز لازم را دریافت کند و این امر در فعالیت تسریع می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به شیوع کرونا گفت: حدود ۵۱ هزار نفر در مراکز شبانه‌روزی ما شامل افراد دارای معلولیت، بیماران روانی مزمن و سالمندان نگهداری می‌شوند و در این مدت متاسفانه ۵۲۹ نفر براثر ابتلا به بیماری کرونا فوت شده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین ۸۵۰۰ نفر نیز مبتلا شده‌اند که با درمان‌های صورت گرفته بهبودی کامل پیدا کرده‌اند البته باید متذکر شوم که از ابتدای سال و بعد از شروع واکسیناسیون در مراکز شبانه‌روزی تحت پوشش سازمان بهزیستی ۴۹ نفر بوده است و عمده فوتی‌ها مربوط به قبل از واکسیناسیون بوده است.

قبادی دانا تاکید کرد: امروز در ارتباط با واکسیناسیون کرونا ۹۵ هزار دز واکسن به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی که مقیم در مراکز شبانه روزی هستند و افرادی که از آنها نگهداری می‌کنند تزریق شده و پوشش ۸۰ درصدی ایجاد شده است. اما متاسفانه واکسن ویژه برای افراد دارای معلولیت که در منازل هستند در نظر گرفته نشده است و ما نگران وضعیت این افراد هستیم.

رییس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: بارها با وزارت بهداشت مکاتبه کردیم اما متاسفانه سهمیه‌ای ویژه‌ای برای معلولان و افراد تحت پوشش که در منزل هستند، اختصاص داده نشده که عاجزانه درخواست می‌کنم این سهمیه را به ما اختصاص دهند.

کد خبر 614113 برچسب‌ها سازمان بهزیستی كرونا در ايران معلول و معلولیت واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان بهزیستی كرونا در ايران معلول و معلولیت واکسن کرونا سازمان بهزیستی کشور سامانه شفافیت تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۰۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان

محسن احمدی، مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان اعلام کرد: در راستای یکپارچگی سازمانی، شفافیت حداکثری، نظارت هوشمند و انضباط مدیریتی به عنوان یکی از مطالبات و خواسته‌های فرهنگیان، " سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان" تحت عنوان «پنجره» امروز آغاز به کار کرد.

او ادامه داد: این سامانه، نخستین اقدام برای دستیابی به سیستم‌های کنترل هوشمند و از مهمترین زیرساخت‌های نوین و فناورانه برای مدیریت و نظارت همه جانبه و داده محور فعالیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان محسوب می‌شود و به طور دقیق تر، این سامانه پنجره‌ای برای نظارت مستمر و آنلاین بر جریان اطلاعات و اسناد عملکردی هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه است.

وی افزود: هدف از طراحی و تولید این سامانه، ساماندهی و حفظ اسناد و اطلاعات شرکت‌های زیر مجموعه صندوق، حفظ و توسعه شفافیت و آگاهی، حمایت از حقوق سرمایه‌گذاران (فرهنگیان)، نظارت موثر بر حسن اجرای قوانین و مقررات، تسهیل فرآیند تهیه و افشای اطلاعات، ایجاد هماهنگی بین واحد‌های درون سازمانی و گام مثبتی در جهت پیشگیری از وقوع مشکلات است.

«پنجره» یک محصول دانش‌بنیان و بومی

مدیرعامل صندوق با اشاره به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های این مجموعه بزرگ اقتصادی اظهار داشت: پنجره محصولی است که به صورت کاملاً بومی و اختصاصی، توسط شرکت دانش‌بنیان پژوهش و نوآوری صنایع آموزشی از شرکت‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان طراحی و تولید شده است.

احمدی تاکید کرد: از آنجا که نظارت و شفافیت دو روی یک سکه هستند، این سامانه از طریق افزایش شفافیت، امکان پایش و ارزیابی دقیق، سریع و جامع برای کلیه ذینفعان را فراهم می‌کند.

ایجاد سامانه جامع صندوق ذخیره برای یکپارچگی سازمانی و افزایش انضباط مدیریتی و کنترلی

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه سامانه پنجره، بخشی از برنامه و راهبرد جامع صندوق به منظور توسعه زیرساخت‌های نوین نظارتی و مدیریتی می‌باشد افزود هدف پنجره نظارت همه جانبه و داده‌محور بر فعالیت‌ها و عملکرد هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه است.

احمدی در همین زمینه افزود: در تکمیل این رویکرد، سامانه یکپارچه برنامه، بودجه و عملکرد، با هدف پایش منظم میزان تحقق اهداف کمی و کیفی برنامه و بودجه سالیانه هر یک از هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه و مقایسه با شاخص‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

توسعه و تکمیل سامانه جامع هوش تجاری در آینده نزدیک

مدیرعامل صندوق با اعلام اینکه ایجاد و راه اندازی سامانه جامع هوش تجاری (BI) اختصاصی صندوق ذخیره فرهنگیان نیز هدف گذاری شده است اظهار داشت: سامانه هوش تجاری به منظور کنترل متمرکز بر روی شاخص‌های قابل اندازه‌گیری مدیریتی و در شرکت‌های تابعه، تحلیل مبتنی بر داده و اطلاعات عملکرد شرکت‌ها و مقایسه با یکدیگر و شرکت‌های فعال در صنعت مشابه، احصاء چالش‌ها و مشکلات پیش روی شرکت‌ها و انجام اقدامات پیشگیرانه و پیش‌بینی روند درآمدزایی و سود و زیان بنگاه‌های اقتصادی در حال تکمیل و توسعه است.

وی بیان کرد: اعمال مدیریت اثربخش‌تر و افزایش بهره‌وری سازمانی در تمام زنجیره ارزش اقتصادی صندوق ذخیره فرهنگیان از مزایای این سامانه است که در آینده نزدیک در چند فاز طراحی شده و در صندوق استقرار خواهد یافت.

امکان نظارت دقیق و برخط ذینفعان بر کلیه فعالیت‌های صندوق

محسن احمدی همچنین اظهار داشت: در بخش حقوقی نیز سامانه مدیریت امور دعاوی با هدف نظارت اثربخش بر پرونده‌های حقوقی شرکت‌ها و به اشتراک‌گذاری درس‌آموخته‌های شرکت‌ها با یکدیگر پیش‌بینی شده است.

وی در پایان تصریح کرد: این سامانه‌ها که در مجموع سیستم نظارتی و شفافیت صندوق ذخیره فرهنگیان را تشکیل می‌دهند، ابزار بسیار مهمی در اختیار کلیه ذینفعان به ویژه فرهنگیان عزیز خواهد بود تا از این طریق بر دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری این مجموعه عظیم اقتصادی نظارت و کنترل دقیق داشته باشند.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان درخصوص چگونگی دسترسی به سامانه هوشمند پنجره خاطرنشان کرد: بعد از تکمیل مرحله ورود داده‌ها و اطلاعات به این سیستم و طی یک زمان بندی مشخص بتدریج همه ذی نفعان به اطلاعات سامانه پنجره دسترسی خواهند داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار/ فرصت یک ماهه برای متناسب سازی محیط
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد