Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به راه‌اندازی سامانه شفافیت در سازمان گفت: بنا داریم تا پایان بهمن ماه یارانه‌ای که به مراکز نگهداری شبانه‌روزی پرداخت می‌شود به صورت الکترونیکی ثبت و ضبط شود و این در حالیست که در گذشته این یارانه‌ها به صورت دستی پرداخت می‌شد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان وحید قبادی دانا در حاشیه رونمایی از پویش لبخند مهربانی «عیدانه» (گامی نیک، سالی نیک) در جمع خبرنگاران درباره اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان در سال آینده اظهار کرد: با توجه به پیگیری‌هایی که انجام شد توانستیم مصوبه‌ای را در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در رابطه با افزایش اعتبارات قانون حمایت از معلولان در سال آینده داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برآورد ما برای اجرای قانون حمایت از معلولان مصوبه اسفند ۹۶، در سال آینده ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که از این رقم ۱۱۰۰ میلیارد تومان در لایحه بودجه ۹۸ دولت پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: با توجه به برگزاری جلسات متعدد و ارائه مستندات توانستیم این رقم را به ۲۱۰۰ میلیارد تومان در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی برسانیم که بخشی از این رقم صرف هزینه‌های حق پرستاری معلولان خواهد شد. غیر از افزایش اعتبارات قانون حمایت از معلولان در سال ۹۸، رایزنی نیز برای افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش نهاد‌های حمایتی از جمله کمیته امداد و سازمان بهزیستی شده است.

وی گفت: در ارتباط با مستمری کل مددجویان تحت پوشش بهزیستی که یک میلیون و ۵۰ هزار نفر هستند، ۷ هزار میلیارد تومان از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها تحت عنوان پرداخت مستمری در لایحه بودجه ۹۸ پیش‌بینی شد که خوشبختانه توانستیم این رقم را در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی به ۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش دهیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی مستمری مددجویان در سال آینده گفت: البته این رقم با توجه به وضعیت تورمی و ارزش پول کشور نمی‌تواند مشکل مددجویان را به صورت کامل برطرف کنیم، اما بخشی از آلام و درد‌های دارای معلولیت برطرف می‌شود.

قبادی دانا با اشاره به راه‌اندازی سامانه شفافیت در سازمان بهزیستی گفت: بنا داریم تا پایان بهمن ماه یارانه‌ای که به مراکز نگهداری شبانه‌روزی پرداخت می‌شود به صورت الکترونیکی ثبت و ضبط شود و این در حالیست که در گذشته این یارانه‌ها به صورت دستی پرداخت می‌شد.

وی گفت: بر همین اساس علاوه بر شفافیت در یارانه مراکز شبانه‌روزی، یارانه مراکز روزانه نیز شفاف خواهد شد و مبالغ به صورت متمرکز در اختیار مراکز نگهداری قرار خواهد گرفت و با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته، یارانه مراکز روزانه نیز تا پایان اسفند ماه شفاف خواهد شد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین درباره پرداخت توزیع بسته‌های حمایتی به مددجویان دستگاه‌های حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی گفت: توزیع این بسته‌ها از طریق وزارت رفاه و البته پس از تامین اعتبارات انجام می‌شود که البته ما به همراه کمیته امداد تلاش‌های بسیاری برای تامین این اعتبارات انجام داده‌ایم که امیدواریم این کار انجام شود.

وی درباره زمان توزیع بسته‌های حمایتی نیز گفت: در حال حاضر نمی‌توان در این زمینه زمان دقیقی را اعلام کرد، ولی امیدواریم تا پایان سال اعتبارات این بسته‌ها تامین شود.

قبادی دانا همچنین درباره به تعویق افتادن مستمری مددجویان نیز گفت: شاید این موارد به صورت موردی پیش بیاید و بر همین اساس این افراد می‌توانند با مراجعه به ادارات بهزیستی استان‌ها این موضوعات را پیگیری کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در خصوص زمان و مبلغ عیدی مددجویان تحت پوشش بهزیستی نیز گفت: هنوز در این زمینه اطلاع دقیقی پیدا نکردیم و طی روز‌های آینده در این زمینه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهزیستی سازمان مهربانی قبادی دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۶۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود

عباس اهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توانمندسازی و تحقق درآمد پایدار مددجویان، حق بیمه اجتماعی چهار هزار و ۱۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به سازمان تأمین اجتماعی به طور ماهیانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام استان گیلان ادامه داد: بیش از ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان تحت حمایت مشمول این طرح به سازمان تأمین اجتماعی طی سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای در بین مددجویان افزود: بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان اضافه کرد: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرح‌های اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.

اهرابی با بیان اینکه حق بیمه تأمین اجتماعی مددجویان، با هدف بهره‌مندی آن‌ها از مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد: با پرداخت حق بیمه اجتماعی، مددجویان می‌توانند از مزایای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی برخوردار شوند.

وی، افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است که در سال گذشته ۲۲۳ نفر از بیمه شدگان از مزایای دریافت مستمری، بازنشستگی و مستمری برای بازماندگان و ازکارافتادگی بهره مند شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۸۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۲۷ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز می‌شود و طی سال گذشته حدود چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان در این خصوص واریز شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت دیگر نیز اخذ شد، اضافه کرد: بدین منظور بیش از ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت.

کد خبر 6096762

دیگر خبرها

  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم